Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ савыг танилцууллаа

Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ технологийг өөрийн фэйсбүүкээр дамжуулан танилцуулжээ. Тэрээр сэнс 4ш, нэг нь $2, сав $3, савх мод $0.5, хавчаар $2- оос бүтсэн бөгөөд нийт зардал $13.5 болжээ. Энэхүү хатаагч технологийг харсан хүмүүс шинэ санаа, оновчтой бүтээлд бүртгүүлж гэрчилгээ авах хэрэгтэй хэмээн зөвлөж байна.

Chingis Gant
https://www.facebook.com/chingis.gantuya/posts/10155475567650665 

 

Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ савыг танилцууллаа

Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ савыг танилцууллаа

Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ савыг танилцууллаа

 


Хуваалцах:

Сэтгэгдэл

reload, if the code cannot be seen